Assos Spring/Fall Bibshort Equipe RS S9 BlackSeries

Op voorraad, levertijd 2 - 3 dagen

229,95

Prijs is inclusief BTW. Gratis verzending vanaf €50,-Assos  Equipe RS Spring/Fall Bibshort met S9 Zeem

EQUIPE RS SPRING FALL BIB SHORTS S9

Het gebeurt wanneer we het het minst verwachten: De bijtende koude lucht op onze dijen, ons kruis en onze bilspieren snijdt diep wanneer we aan het fietsen zijn en leidt ons af van de wedstrijd. Het is het signaal dat onze zomerbroeken niet voldoende warmte meer bieden, maar we nog niet helemaal klaar zijn om de lange broek boven te halen. Op die momenten is er de EQUIPE RS Spring Fall Bib Shorts S9 – speciaal ontworpen voor koude omstandigheden in de lente en herfst wanneer korte fietsbroeken nog altijd geschikt zijn, maar dan wel met een portie warmte, comfort en bescherming. Gebaseerd op de EQUIPE RS S9, maken deze koersbroeken gebruik van onze A-Lock Engineering om de broeken te verstevigen en ervoor te zorgen dat ze in de meest uitdagende omstandigheden stabiel blijven. De dijpanelen van de fietsbroek zijn gemaakt van ons geborstelde Osmos Heavy-textiel dat bijdraagt aan dit stabiele platform. Dit is het nieuwste lid van onze geborstelde stoffenfamilie, en de technische twee-in-één samenstelling biedt ons verschillende voordelen. Het eerste voordeel is dat de geborstelde binnenkant zeer isolerend en ademend is en uiterst zacht aanvoelt tegen de huid. De warp-knit buitenkant werkt als de “shell” van de fietsbroek en ondersteunt de beenspieren nog meer met zijn compressieve structuur. Samen zorgen deze twee onderdelen van het textiel voor een aangename compressie op onze benen en geven ze ons een positieve circulatie en gelijkvormige warmte. Wetende dat het paneel aan de voorkant zwaar te lijden heeft onder de natuurelementen, hebben we ons Sphere Ultra-textiel aangebracht in onze dubbel laagse twinDeck-constructie om de ijzig koude lucht te weren van het kruis, terwijl de stof toch ademend blijft. Voor de zeem hebben we de wedstrijdwaardige EQUIPE RS-zeem – zonder kraterCooler-ventilatiegaten – verwerkt in onze typerende basaltkleur, uitgerust met superAir microShock-schuim, 3D-waffle bovenlaag, samen met de ASSOS-exclusieve goldenGate-technologie en horizontale stabilisator achterin.

 • A-Lock Engineering: S9-systeem van stoffen en technologieën die samen werken om de koersbroek te stabiliseren en de zeem op zijn plaats te houden.
 • Osmos Heavy: Deze warp-knit is het belangrijkste textiel in de koersbroek en de zwaarste in onze geborstelde Osmos-familie (290 g/m2) en is voorzien van een asymmetrische stretch en een zachte, duurzame constructie. Het hoge isolatiegehalte is afkomstig van het geborstelde oppervlak aan de binnenkant. Sphere Ultra: Aangebracht op onzedubbel laagse twinDeck-constructie op het kruispaneel voor extra thermische isolatie. Een gepatenteerde 2L winddichte, waterdichte en uiterst ademende softshell, vervaardigd met een PU-gebonden membraan voor extra waterafstotend vermogen. Dit leidt tot een maximale isolatie met een minimum aan stof.
 • Gewicht: 150 g/ m2; Elasticiteit: Bi-stretch.
 • rollBar: Een gepatenteerd principe dat, net zoals de stabilisatorstang bij raceauto’s, dankzij de bretels de zeem perfect op zijn plaats houdt terwijl u in de bochten uw gewicht van links naar rechts verplaatst. ergoBox: Een vierkante patroonconstructie die de zeem aan de achterkant effectief omkadert en deze insluit voor extra stabiliteit.
 • Butterfly Pattern: Het primaire textielpaneel dat de onderrug en de benen volledig omhult, komt samen aan de achterkant. Minder naden leiden tot een meer uniforme compressie, minder gewicht en meer comfort.
 • Carbon Xbib: Elastisch materiaal uit één geheel – dat omgevouwen wordt – en zo een ondersteunend A-frame vormt dat een beperkte verticale rek achterin levert. Boven de “X”-verbinding wordt een flexibeler materiaal gebruikt, dat een antibacterieel koolstofweefsel bevat, om vocht af te voeren en vooraan vlak te blijven.
 • Ultralight Leg Grippers: De nieuwe Lycra-structuur die in de banden is geweven wikkelt zich om de dijen – zonder siliconen behandeling – voor een zachte, ultralichte compressie.
 • EQUIPE RS Insert (no krater): Wedstrijdwaardige elastische zeem in 3D-basaltkleur, zonder de kraterCooler-ventilatiegaten vooraan. superAir microShock foam: Een lichtgewicht open-cel-schuim met een schokabsorberende samenstelling die terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie en de opening opvult elke keer dat de positie in het zadel verandert door de verschuiving van het gewicht.
 • 3D waffle: Een gepatenteerd drielaags geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert. 
 • goldenGate: Een gepatenteerde technologie die het stiksel langs beide zijpanelen van de zeem onderbreekt, waardoor een meer driedimensionale bewegingsvrijheid mogelijk is in deze gevoelige, roterende streek.
 • Horizontal Stabilizer: Een gepatenteerde centrale steek waarmee de achterzijde van de zeem aan het buitenste textiel is bevestigt, waardoor deze niet verschuift terwijl u op de trappers loopt.
   

Aanvullende productinformatie

Maattabel Assos Downloaden

Blader ook door deze categorieën: Assos, Broeken Kort