Castelli

Castelli

 

Castelli is het gerenommeerde merk fietskleding uit Italië. Strak van design en het draagt ook nog eens een keer ongekend comfortabel. De Castelli fietskleding lijn is verkrijgbaar bij B&T Bikestore. De specialist als het gaat om wielerkleding. In onze webwinkel ( met Q-Shops keurmerk ) vindt u vast en zeker wat u zoekt. Bezoek nu onze website voor meer informatie.

App

 

De geweldige eigenschappen van Castelli fietskleding

 

Castelli fietskleding is gemaakt voor de serieuze fietser en ideaal voor tochten en trainingen. Het is ultra .licht van gewicht en met een fantastische stretch, uitstekend ademend en geeft voldoende warmte om je optimaal te beschermen tegen de weersinvloeden. Natuurlijk kunnen recreanten ook profiteren van deze unieke eigenschappen.

We dragen zelf al geruime tijd Castelli kleding... Hebben zeer goede ervaring met de zemen en de afwerking van de bibshorts. Hieronder een aantal producten uitgelicht:

P1010654

Ook hebben we verschillende Castelli snelpakken beschikbaar al voor het jaar 2017

P1010667

 

Castelli fietskleding besteld u juist thuis, vanuit uw gemakkelijke stoel. Zoek op uw gemak naar kleding die het beste bij u past. Hou vooral onze aanbiedingen in de gaten. Meer fietsplezier Castelli wielerkleding van B&T Bikestore. Kijk bijvoorbeedl eens naar:

 

Castelli Free Aerorace bibshort

Castelli Gabba jersey

Castelli Long sleeve

Voor Castelli is B&T Bikestore "the place to be". Alle informatie over dit fantastische wielerkledingmerk vindt u op onze website. Hebt u een vraag waarop het antwoord niet op onze website staat? Laat het ons weten; wij helpen u graag verder. Wij staan altijd voor u klaar. Neem nu contact met ons op.

Castelli_Assos_BT_Bikestore

Blader door deze categorie: Trefwoorden