Castelli Cycling

CASTELLI_VERT.jpg  Klik HIER voor de maattabel van Castelli. Klik HIER voor wasinstructies van Castelli.


 

Castelli

B&T Bikestore biedt een compleet assortiment aan Castelli fietskleding. De fietskleding van deze Italiaanse fabrikant is speciaal ontwikkeld voor de wielrenner. Veel topteams dragen dan ook de kleding van Castelli.

Castelli wielerkleding

Fietst u in alle omstandigheden en wilt u op het gebied van wielerkleding het beste voor uzelf? Dan is Castelli het merk voor u. Castelli test haar kleding steeds weer om te komen tot de snelste, best zittende en meest comfortabele wielerkleding die er is. Het doel van Castelli is het ontwikkelen van prestatie verbeterende kleding. Alle fietskleding is ontworpen met functionaliteit en pasvorm in het achterhoofd en het is geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Wij bieden dan ook een zeer groot assortiment wielerkleding van Castelli aan in onze webshop.

winter_sets_720_kopie

Fietskleding van hoge kwaliteit

Castelli is Italiaanse fietskleding van hoogwaardige kwaliteit. Dat is direct te zien aan de afwerking van de wielerkleding, de pasvorm en het design. De wielerkleding van Castelli staat bekend om de volgende kenmerken:

  • Uitstekende pasvorm
  • Comfortabel
  • Mooi design
  • Geschikt voor alle omstandigheden
  • Hoogwaardige kwaliteit

Castelli fietsshirts en fietsbroeken

Als u op de fiets zit, sluit een Castelli fietsshirt nauw aan. Voor op de rug van het shirt heeft Castelli de stof ProSecco ontwikkeld, waardoor transpiratie sneller verdampt. Hierdoor blijft u droger en koeler. De mouwen van de jassen en fietsshirts zijn bovendien zo ontworpen dat ze zo aerodynamisch mogelijk zijn gevormd en dus niet klapperen in de wind. De Castellifietsbroeken zitten strak genoeg om essentiële beenspieren te ondersteunen, zonder dat uw bewegingsvrijheid daar onder lijdt.

Voor een goed voorbeeld van een top Castelli bibshort bekijk onderstaande links:

Castelli bij B&T Bikestore

Wij bieden een ruim aanbod fietskleding van Castelli aan in onze webshop. Bestel eenvoudig uw favoriete outfit en fiets na enkele dagen al in uw fietskleding van Castelli.

Castelli bibshort of shirt nodig?

Als u op de fiets zit, wilt u niet belemmerd worden door uw fietskleding. De wielerkleding van Castelli is speciaal op basis van dit uitgangspunt gemaakt. U bent verzekerd van de beste materialen, het mooiste ontwerp en de meest comfortabele pasvorm. Ook voor een bibshort of shirt van dit Italiaanse kwaliteitsmerk bent u bij B&T Bikestore aan het juiste adres.

Castelli winterset of zomerset gezocht?

Omdat u het liefst gedurende het hele jaar op de fiets zit, bieden wij een assortiment Castelli wielerkleding voor uiteenlopende seizoenen. Zo vindt u bijvoorbeeld probleemloos een goed ademend fietsshirt voor in de zomer, maar net zo gemakkelijk een extra warme fietsbroek voor in de winter. Zo heeft u voor elk seizoen de optimale fietskleding en kunt u altijd op de fiets stappen. Om nu een goede indruk te krijgen van de verschillende bibtights bekijk onderstaande Castelli tights (met bretellen en zeem)

App