Fietshelmen

Fietshelmen

 

Fietshelmen zijn er in alle soorten en maten. Bontgekleurde helmen, ultra lichte helmen, retro look, ga maar door. Maar er is natuurlijk maar een ding echt belangrijk bij de keuze van een helm. En dat is veiligheid! Gelukkig is dat bij B&T Bikestore vanzelfsprekend, zodat u met een gerust hart een mooi model kunt uitzoeken. Surf naar onze website en lees er alles over.

App

Safety first met de fietshelmen van B&T Bikestore

 

Het dragen van fietshelmen zorgt voor een vermindering van risico op hersenletsel na een ongeluk met maar liefst 85%. Om ernstig hoofdletsel te vermijden is het dragen van een fietshelm dan ook een absolute must. Wees ook zuinig op uw helm, zo behoudt hij zijn beschermende eigenschappen. Maar zie de aanschaf van een helm nu niet alleen maar als een noodzakelijk kwaad. Maak van de nood een deugd met de prachtige collectie van B&T Bikestore.

Zoals al aangeven, gebruik je kop, helm op... Wij hebben verschillende merken beschikbaar uit het hoge segment. Bijvoorbeeld helmen vanPOC:

POC_Cerebel_detail_fietshelm

Ook hebben we heel mooie helmen van het Belgische merk Lazer beschikaar, dit zijn zelfs helmen met een hartslagmeter in de helm verwerkt.

BT_Bikestore_Lazer_Z1_1

 

Wij verkopen uitlsuitend top fietshelmen voor de fietser van nu. Onze helmen zijn stijlvol, goed ventilerend en gemakkelijk af te stellen. Natuurlijk hebben we ook speciale MTB helmen, dameshelmen, helmen met afneembaar vizier etc. Met de comfortabele fietshelmen van B&T Bikestore wordt fietsen weer genieten. Blader op uw gemak door onze webwinkel en bekijk bijvoorbeeld onze:

 

Fietshelmen

Kinderhelmen

Mutsen en bandana's

 

Lees alles over ons ruime assortiment fietshelmen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Hak nu de knoop door. Bestel uw fietshelm bij B&T Bikestore. Specialist op het gebied van wielrennen, mountainbiken en fietsreizen. Bezoek onze website. Vooe vragen of meer informatie staan wij altijd voor u klaar. Neem nu contact met ons op.