Fietsschoenen

Fietsschoenen

Fietsschoenen

Fietsschoenen van uitzonderlijke kwaliteit zijn verkrijgbaar bij B&T Bikestore. De webwinkel voor iedere fietsliefhebber. Of het nu om wielerschoenen gaat, overschoenen noem maar op. Wij hebben alles in huis. Allemaal topmerken in alle maten. Blader rustig eens door onze uitgebreide collectie. Op onze website vertellen wij u er graag meer over.

App

Meer fietsplezier met de fietsschoenen van B&T Bikestore

Het belang van goede fietsschoenen ligt voor de hand. De trapkracht wordt er immers mee op de pedalen overgebracht. Een wielerschoen moet de druk verdelen over de hele zool en niet alleen maar op één punt. Simpel gezegd betekent een goede fietsschoen ook een beter rendement en dus minder energieverlies. Heerlijk fietsen gecombineerd met een betere controle over je fiets. Wie de schoen past trekke hem aan!

LAKE wielerschoenen

Er zijn inmiddels al nieuwe modellen van LAKE op de markt. De fietsschoenen van LAKE kenmerken zich doordat er echt voor iedere voet een passend paar fietsschoenen verkrijgbaar is. We hebben alle modellen beschikbaar in onze winkel zodat we iedereen kunnen voorzien van een goed advies.

Fietsschoenen_lake

B&T Bikestore is het adres voor fietsschoenen.

  • Een breed assortiment van de bekende topmerken overzichtelijk gepresenteerd in onze webwinkel ( met Q-Shops keurmerk ).
  • Een snelle en betrouwbare service is voor ons de gewoonste zaak van de wereld.
  • Hebt u de fietsschoen gevonden die u wilt bestellen? Neem ze dan een maat groter dan uw normale schoenmaat.

Een kleine greep uit ons aanbod:

Schoenen Race

Schoenen MTB

Overschoenen

acht niet langer en bestel uw fietsschoenen bij B&T Bikestore. Wij zijn de specialist als het gaat om wielerschoenen. Eerste klas kwaliteit. En dat tegen scherpe prijzen. Daarnaast komen op onze site ook nog eens regelmatig zeer aantrekkelijke fietsschoenen aanbiedingen voorbij. Mocht u nog vragen hebben, neem dan nu contact met ons op. Wij zullen uw vraag graag beantwoorden en staan altijd voor u klaar. bel of mail... 0541 551155 \ info@bikeandtravel.nl

 

 

 

Blader ook door deze categorieën: Trefwoorden, Overschoenen, Schoenen MTB, Schoenen Race