POC Ventral Air Spin Green Matt

Op voorraad, levertijd 1 - 3 dagen

Oude prijs € 249,95
179,95
U bespaart € 70,00

Prijs is inclusief BTW. Gratis verzending vanaf €50,-

Poc Ventral AIR Spin

de ventrale lucht is een structureel geoptimaliseerde helm met precieze ventilatieopeningen en interne kanalen om de luchtinlaat en de afgifte op zowel hoge als lage snelheden te regelen. het resultaat is een ongelooflijk veilige en lichtgewicht high-performance helm die een superieur koelend effect heeft over het hele hoofd. het unieke ontwerp van de ventrale lucht, beïnvloed door de bekroonde octale en ventrale, verbetert het aerodynamische profiel van de helm en de rijder, en beheerst de wind om de weerstand te verminderen. de ventrale lucht is ontworpen met een geoptimaliseerd profiel en specifieke luchtstroomzones die het effect hebben van het verhogen van de luchtstroom en het creëren van verbeterde ventilatie en koeling. overgebleven lucht die over en rond de helm beweegt, wordt beheerd door een aërodynamisch geoptimaliseerde achterrand, die turbulentie vermindert en het aerodynamische profiel van de helm en de rijder verbetert.
de ventrale lucht heeft een octrooi aangevraagd schuin botsingbeveiligingssysteem, spin, waarmee de helm ten opzichte van het hoofd kan bewegen tijdens een val en de kracht die wordt overgedragen naar de hersenen kan verminderen. de ventrale lucht is extreem licht maar heeft een volledig ingepakte uni-carrosserieconstructie voor extra veiligheid en een eps-voering die is geoptimaliseerd voor de perfecte balans tussen gewicht en veiligheid. een lichtgewicht verstelsysteem en een ontwerp met ergonomische precisiebanden bieden een uitstekende en flexibele pasvorm. de helm heeft ook een nieuwe ooggarage voor praktische opslag van fietsbrillen. structureel geoptimaliseerde helm met precieze ventilatieopeningen en interne kanalen om de luchtinlaat en de uitlaat te regelen bij zowel hoge als lage snelheden extreme koeling en ventilatie door poorten en een innovatief ontwerp van de interne luchtstroom uniek ontwerp geoptimaliseerd met cfd-testen voor aerodynamische prestaties en minimale luchtturbulentie
is voorzien van poc & ssquo; s octrooi aangevraagd schuin botsingbeveiligingssysteem, spin hoogwaardige EPS-voering met doelgerichte en geoptimaliseerde dichtheid voor de ideale balans tussen een laag gewicht en bescherming tegen crashen. volledig ingepakte uni carrosserieconstructie om de veiligheid en de integriteit van de helm te vergroten. systeem voor aanpassing van de lichtgewichtgrootte voor een persoonlijke pasvorm. gemakkelijk verstelbare precisiebanden verankerd aan de helmbekleding voor extra comfort en veiligheid. ooggarage om uw zonnebril veilig op zijn plaats te houden wanneer deze op de helm wordt geplaatst. gebruikt door veel professionele teams, inc. ef onderwijs eerste drapac p / b cannondale pro wielerteam komt in zowel matte als glanzende kleuren.

  • Super licht van gewicht
  • Veel koel mogelijkheden
  • Voor race als MTB
  • Aero helm
  • S 50 - 56
  • M 54 - 60
  • L 56 - 62

Kortom een tophelm, ook hebben we de SPIN, Ventral, Octal en Cerebel in de winkel.

Blader ook door deze categorieën: Helmen, POC Cycling, Op=Op